Wie ben ik?


Hondenuitlaatservice en huisdieren oppasservice

Hondenuitlaatservice en huisdieren oppasservice

Mijn naam is Petra Grandia en ik ben een groot dierenliefhebber! Vanuit mijn  passie voor dieren is in 2015 walk-N-more ontstaan. Ik help graag bij de verzorging van je huisdieren. Met een achtergrond als gedragsbioloog en ervaring als cavia- en kattenmoeder en hondentrainer breng ik daarbij de nodige kennis mee.

Kortom: ik ben jouw professionele en betrouwbare partner voor hondenuitlaatservice en huisdierenoppas in Amersfoort. Ik zorg ervoor dat je hond of huisdier niets te kort komt! Natuurlijk op het gebied van verzorging, maar zeker ook wat betreft liefde en aandacht.

 


Opleidingen

Gedragsbiologie, Universiteit Wageningen, 1998

Workshop Hondentaal, Martin Gaus Academie, 2015

Gediplomeerd Hondenuitlaatservice, Martin Gaus Academie, 2015

Diploma biologieWorkshop hondentaal

diploma HUS