Huisdieren oppasservice


Ga je met vakantie, een weekendje weg of een dagje uit en blijft je kat, konijn of ander huisdier thuis? Ik zorg er graag voor dat hij/zij niets te kort komt!

Geniet van een onbezorgde vakantie, je huisdier is bij walk-N-more in goede handen!

Oppasservice aan huis voor de kat

Katten zijn meestal erg gehecht aan hun eigen vertrouwde omgeving. Het levert ze vaak stress op als ze tijdelijk moeten logeren in bijvoorbeeld een pension. En dan laat je ze daar niet met een gerust hart achter…

Laat je kat daarom lekker thuis en schakel de walk-N-more huisdieren oppasservice in: ik verzorg je kat tijdens jouw afwezigheid gewoon bij je thuis.

Uiteraard is de verzorging geheel aangepast aan de behoefte van jouw kat(ten). Ik neem de tijd om eten te geven, water te verversen, de kattenbak schoon te maken en eventuele medicatie toe te dienen. En natuurlijk speel of knuffel ik ook graag met je kat(ten), als deze dat tenminste op prijs stelt.

Huisdieren oppasservice voor knaagdieren

Knaagdieren, vogels en vissen

Ook kleine huisdieren als knaagdieren, vogels en vissen kun je tijdens je afwezigheid door walk-N-more laten verzorgen: ik verschoon de verblijven, zorg voor eten en drinken en voor spelletjes en knuffels.

 

Honden

De hond kan tijdens je afwezigheid overdag worden uitgelaten door de hondenuitlaatservice van walk-N-more. Er is helaas geen vakantie-oppas voor honden mogelijk.


Interesse in de huisdieren oppasservice? Meld je aan!

In een kennismakingsgesprek bespreken we alle wensen rondom de verzorging van je huisdieren. Natuurlijk wil ik ook met ze kennismaken! Op basis van het gesprek stellen we de overeenkomst op en kun je met een gerust hart van huis.

Klik hier voor je aanmelding.

Ben je benieuwd naar de tarieven voor de huisdieren oppasservice? Klik dan hier.