Recensies


Lees hieronder wat klanten vinden van de hondenuitlaatservice en de huisdieren oppasservice van walk-N-more:

Hondenuitlaatservice

“Wij zijn heel blij met Petra die elke week onze beagle uit laat en ook Beau staat altijd blij te kwispelen als Petra haar ophaalt. Petra is flexibel en altijd bereid om mee te denken.”

Linda –  via Google


“Petra is een geweldige dierenliefhebber! Oog voor gedrag en wat goed is voor mens en dier. Kwispel was vanaf het begin relaxed in haar bijzijn. Ze wist ook precies wanneer ze er aan kwam, ook al was het nog geen tijd ( maar wel bijna ????)! Betrouwbaar, relaxed en prettig. Ik kan haar echt aanbevelen, daarom krijgt ze van mij 5 sterren????.”

Jels – via Google


“Onze honden, Jip en Joris, lopen nou alweer een tijdje 3 x per week met Petra mee. We zijn heel tevreden en Jip en Joris ook.”

Anne Marie – via facebook


“Fijne service, heel lief en zorgzaam. Top!

Arn – via Google


Prima service, komt afspraken na en als ze iets opmerkt bij de hond meld ze dat. Echt een aanrader

Ineke – via Google


“We zijn erg blij met Petra’s uitlaatservice. Seven is héél erg enthousiast als hij door haar wordt opgehaald en komt voldaan weer thuis. Petra observeert de honden en ziet het ook als een hond anders doet dan anders en vertelt dat dan ook. De filmpjes en foto’s die ze plaatst laten zien dat de honden het goed hebben en dat Petra open is over haar service. Echt een aanrader!”

Annet – via facebook


“Super leuke hondenuitlaatservice! Blue loopt al een maanden mee & ze vindt het prachtig! Elke keer weer blij als ze opgehaald wordt voor een wandeling!”

Janine – via facebook


“Onze hond gaat graag mee wandelen met walk-N-more. Petra is enthousiast, zorgvuldig en houdt ons goed op de hoogte.”

Simone – via Marktplaats


“Joep, onze shih tzu pup van 8 mnd, gaat inmiddels al 2 maanden met veel plezier wekelijks mee met Petra! Hij leert enorm veel en kan lekker z’n energie kwijt als wij aan het werk zijn.”

Esther – via facebook


“Fynn loopt nu al een paar maanden mee en vindt het geweldig! Wanneer hij een busje langs hoort rijden rent hij naar het raam om te kijken of het die van Petra is, helaas Fynn in de weekenden moet je toch echt met mij de wandelingen maken! Ondanks dat Fynn zijn eigen plannen nog weleens trekt (puber) weet Petra hem bij zich te houden en op zijn zelfstandigheid in te spelen. Ik mocht zelf een keertje meelopen en ervaren hoe de wandelingen werden gemaakt en kreeg er een heel relaxed en fijn gevoel van. Petra heeft positieve aandacht voor iedere hond en neemt ook de tijd voor de baasjes, heel fijn!”

Malou – via facebook


“Onze Dino wandelt nu al weer een paar maanden mee met Petra, de filmpjes en foto’s laten zien dat hij het geweldig naar zijn zin heeft! Dino gaat graag mee de bus in, we laten hem graag aan Petra’s goede zorgen over en weten dat ze de honden heerlijk laat uitrennen in het bos. Deze zomervakantie past ze ook op onze kat Willem, zodat hij fijn in zijn eigen huis kan blijven!”

Kirsten – via facebook


“Vandaag is Bikkel voor de tweede keer met Petra mee geweest naar de Soesterduinen. Oké honden kunnen niet zeggen hoe het was, maar onze lieve harige vriend heeft ons ingefluisterd dat het gaaf was Petra!! Tot maandag”

Gertruud – via facebook


“Superblij mee en heerlijk afgemat weer terug. Het is echt een uitkomst als je zelf niet kan.”

Astrid – via Marktplaats


“Ons teckeltje gaat nu sinds een paar weekjes een dagje in de week met Petra mee wandelen. Op de filmpjes op facebook en via de app te zien heeft ze het heel goed naar haar zin met Petra en de andere hondjes.
Omdat ze nu loops is kan ze niet met de groep mee, maar gelukkig kan Petra haar alsnog even uitlaten! De flexibiliteit van deze service is fantastisch!”

Floor – via facebook


“Sheldon was de eerste klant bij Petra. Hij gaat nog steeds mee en is helemaal wild van haar. Wat erg fijn is bij Petra, dat ze kleine groepjes meeneemt op pad. Deze uitlaatservice kan ik zeker aanbevelen bij ieder baasje of vrouwtje.”

Yvonne – via facebook


“Walk-N-more is echt een meer dan uitstekende hondenuitlaatservice! Onze Hero staat iedere keer te popelen voor de deur als hij Petra aan hoort komen voor weer een heerlijke lange wandeling! Heel bijzonder hoe snel Hero met Petra bevriend is geraakt en vol vertrouwen iedere keer weer in de auto stapt. Zeker omdat onze Hero an sich een beetje een verlegen hond is. Als hij bij Petra is, is van die onzekerheid echter niets meer te merken! Heel erg fijn!”

Catharina – via facebook


“Blije hond en prima service!”

Mathijs – via Marktplaats


“Arthas is erg blij om mee te lopen met Walk-N-more. Hij kan goed zijn energie kwijt en maakt gelukkig ook snel vriendjes. Daarnaast denkt Petra goed mee om het beste voor de hond te krijgen. Goede uitlaatservice die ik kan aanraden aan andere mensen!”

Manuela – via facebook


“Vanaf de eerste kennismaking viel ons de professionaliteit van Petra op. Dat was al te merken bij het intake gesprek en de manier waarop ze haar bedrijf runt. Ze heeft plezier in haar werk en zorgt goed voor onze hond. Onze hond is dól op haar.”

Elly – via facebook


“Lieve dame met veel liefde voor honden!!”

Dunya – via facebookHuisdieren oppasservice

“Super oppas voor onze konijntjes.. professioneel en betrouwbaar. Ik ben helemaal blij met Petra. Dankjewel!”

Sabine – via facebook


“Voor het eerst op vakantie sinds we Coco, onze kater van 7 maanden, in huis hadden. Petra heeft ervoor gezorgd dat we een zorgeloze week hadden. Af en toe kwam er een berichtje als Coco weer wat had uitgehaald en dan is het fijn om te weten dat er op hem gelet wordt. Wij zijn heel tevreden en zullen zeker vaker gebruik maken van de diensten van walk-N-more.”

Astrid – via facebook


Ons konijn daar gebracht voor 3 weken. Is uitstekend verzorgd.

Mitchel – via Google


“Petra past af en toe op mijn kat Tinkerbel. Ze komt haar eten, drinken en aandacht geven. Ik ben hier echt heel blij mee. Het zorgt ervoor dat ik met een prettig gevoel van mijn vakantie en nachtjes weg kan genieten. Ik zou haar zeker aanraden.”

Noortje – via facebook


“Petra komt erg vriendelijk en betrokken over. Voor het eerst heeft ze onze katten in de vakantie verzorgd. Was leuk om daar ook foto’s van te mogen ontvangen. Als extra service ook nog laten stofzuigen dus toen we thuiskwamen zag het er keurig verzorgd uit. Top”

Daniëlle – via facebook


“Op aanraden van een vriendin hebben we recentelijk een weekje gebruik gemaakt van de diensten van Walk-N-More voor het oppassen op onze poes tijdens onze vakantie. Al vanaf het moment dat Petra binnenkwam voor de eerste kennismaking wisten we dat het goed zat: ze had meteen een klik met onze poes en uit de hele kennismaking bleek dat Petra rekening houdt met de bijzonderheden van het huisdier en veel persoonlijke aandacht geeft. Tijdens de vakantie zelf werden we goed op de hoogte gehouden van bijzonderheden en bij terugkomst troffen we een uiterst tevreden en goed verzorgde poes aan. Al met al is Walk-N-More echt een aanrader, we gaan er zeker weer gebruik van maken als we nog eens weggaan!”

Martin – via facebook


Sofie en Gijs waren zeer tevreden. Voor herhaling vatbaar!

Margreet – via Google


“Petra heeft onze kat Spooky prima verzorgd in de vakantie. Fijn om goede afspraken te maken en dan te merken dat Petra die nakomt. Ze neemt ruim de tijd voor de verzorging.”

Rein – via facebook


Zeer tevreden met deze service. De verzorging van mijn kat is hierbij in heel lieve en betrouwbare handen.

AvdR – via Marktplaats


“Mijn katten en ik zijn zeer tevreden over de goede verzorging die ze ontvangen hebben tijdens mijn vacantie.
Heel fijn ook dat speciale wensen zoals gescheiden voeren en medicijnen geen probleem waren.
Bedankt :)”

van Schoor – via Marktplaats


“Dankjewel voor het oppassen op onze kat Propje! Onze oude dame blijft het liefst in haar eigen vertrouwde omgeving, dus een oppas aan huis was de perfecte oplossing. Professioneel en heel flexibel! Super!”

Kim – via facebook


“Petra heeft op onze katten gepast toen we op vakantie waren, wij zijn erg tevreden en vinden het heel fijn dat een professional deze dienst aanbiedt!”

Sanne – via facebook


“Wij zijn zeer tevreden over walk n more. Onlangs heeft Petra voor onze cavia gezorgd.”

Annemieke – via facebook


“De eigenaar van deze service is een echte dierenvriend met passie voor het vak en aandacht voor het dier.”

Bos – via Marktplaats