Hondenuitlaatservice


Hulp nodig bij het uitlaten van je hond? Ik help graag!

Waarom een hondenuitlaatservice?

Uiteraard gun je je hond de benodigde aandacht en dagelijkse beweging. Tegelijk heb je een druk leven: werk en gezin slokken een groot deel van de tijd op. Of je hebt gewoon minder energie dan je zou willen. Of je gunt jouw hond gewoon een leuk extra uitje… Als je hond goed wordt uitgelaten voorkom je dat hij zich thuis gaat vervelen. Een hond die zich verveelt kan bijvoorbeeld veel blaffen wanneer je weg bent, of zelfs dingen gaan slopen tijdens je afwezigheid. Voorkom problemen en schakel walk-N-more in!

Top 3 redenen voor het inschakelen van walk-N-more:

  • door drukte met werk en/of gezin kom je zelf simpelweg tijd te kort voor lange wandelingen
  • je gunt jouw hond voldoende beweging en sociale contacten met soortgenoten
  • je wilt jouw hond niet te lang alleen thuis laten en voorkomt daarmee problemen

Hond uitlaten in een groep

In de groepswandelingen kan je hond heerlijk spelen en rennen met soortgenoten onder mijn deskundige begeleiding. Ik ga in de uitlaatservice op pad met kleine wandelgroepen (maximaal 6 honden) en besteed veel aandacht aan de juiste samenstelling van de groep. Zo heb ik gegarandeerd tijd en aandacht voor jóuw hond en wordt het voor elke hond een feest om met ons mee te wandelen. Groepswandelingen duren ongeveer 1 uur en vinden altijd plaats in gebieden waar de honden lekker los mogen lopen.

Neem een kijkje op de pagina met foto’s om een indruk te krijgen van een groepswandeling.

Hondenuitlaatservice bus met kennels

Hoe werkt het?

Ik haal je hond bij jou thuis op met de speciaal ingerichte bus: voorzien van stevige transportkennels met antislip bodem en een ventilatiesysteem. Zo verloopt de reis voor je hond altijd veilig en comfortabel. Mocht hij/zij na de wandeling erg nat of vies zijn geworden dan droog ik hem nog even af met een handdoek.

Voor wie?

  • voor hondeneigenaren die hulp kunnen gebruiken bij het uitlaten van de hond
  • in Amersfoort (m.u.v. Vathorst, Nieuwland, Hoogland)

Momenteel is er helaas geen plaats voor ongecastreerde reuen in de groepswandelingen.


Interesse in de hondenuitlaatservice? Meld je aan!

In een kennismakingsgesprek kom ik bij je langs en bespreken we de mogelijkheden voor en bijzonderheden van jouw hond. Eventueel maken we aanvullend nog een korte wandeling. Als het beeld compleet is, stellen we een overeenkomst op en kan je hond starten in de hondenuitlaatservice.

Klik hier voor je aanmelding.

Ben je benieuwd naar de tarieven voor de hondenuitlaatservice? Klik dan hier.